Lastscheider

Safety Disconnector - Hoe Switch-Disclosures uw zekeringen beschermen

Een lastscheider, waarbij een of meer polen in serie staan ​​met een zekering in serie met een schakelaar in een enkele samengestelde eenheid, wordt gebruikt om de kans op brand te verkleinen of te elimineren. Alle veiligheidsschakelaars, evenals andere componenten van elektrische apparatuur, hebben een open deurvergrendeling, die voorkomt dat de deur opengaat wanneer de schakelaar op "AAN" staat en wanneer hij "PADLOCKED" is. Als een schakelaar een open deurvergrendeling heeft, smelt de zekering wanneer de deur wordt geopend en komt er een vonk vrij die alle brandstof die in de schakelaar is opgeslagen, doet ontbranden.

U moet uw schakelaaronderbreking altijd bij de hand hebben als u deze nodig heeft voor noodsituaties, zoals een brand, omdat een schakelaarmelding mogelijk niet door uw brandweer wordt gedetecteerd. Een deurvergrendeling voorkomt dat uw noodstroomvoorziening uw huis van stroom voorziet. Als gevolg hiervan moet u uw noodgenerator gebruiken of uw huis van stroom voorzien met batterijen om uw huis functioneel te houden. Voor zover het het gebruik van een brandblusser betreft, zorgt een schakelaar ervoor dat u deze niet gebruikt wanneer dat nodig is.

Naast de veiligheidsvoorzieningen die schakelaars bieden, hebben ze ook nog een andere belangrijke rol, namelijk het isoleren van uw zekeringkast, het verminderen van de warmteoverdracht van uw zekeringkast naar uw brandblusser en daarmee de kans op kortsluiting in uw zekeringkast en het vergroten van de kans dat uw brandblusser wordt geactiveerd. Houd er rekening mee dat een schakelaaropening voorkomt dat brandstof die in uw schakelaar is opgeslagen, naar uw brandblusser ontsnapt wanneer uw zekeringkast oververhit raakt.

Zoals eerder vermeld, voorkomt een schakelaaronderbreking dat de brandstof die in uw schakelaar is opgeslagen, naar uw brandblusser ontsnapt wanneer uw meterkast oververhit raakt. Als gevolg hiervan kan een schakelaaropening voorkomen dat uw brandblusser tot niets afbrandt wanneer uw zekeringkast oververhit raakt.

Switch-disclosures zijn nodig omdat ze voorkomen dat de lont voortijdig doorbrandt. Het is heel gebruikelijk dat het vrijgeven van schakelaars resulteert in een brand die optreedt wanneer een stroomonderbreker wordt geactiveerd, waardoor er wat brandstof uit de zekering kan ontsnappen en door het circuit naar de stroomonderbrekers kan gaan.

Wanneer de stroomonderbreker is geactiveerd, kan de stroomonderbreker erg heet worden en een potentieel brandgevaar worden als er geen schakelaar aanwezig is. Zodra de stroomonderbreker te heet wordt, gaat het gas in de zekering ook branden. brand veroorzaken.

Het gevaar is echter vooral groot met schakelaar-onthullingen die zijn geïnstalleerd waar de stroomonderbreker zich in de buurt van de stroomonderbreker kan bevinden. Als u zowel een stroomonderbreker in de buurt van de schakelaar heeft, in plaats van slechts één, of als de schakelaar een veiligheidsuitschakelfunctie heeft, als de stroomonderbreker wordt geactiveerd terwijl de schakelaar in uw stroomonderbreker gesloten blijft, wordt de zekering geactiveerd , waardoor een ontsteking ontstaat.

Plaats daarom uw schakelaarbehuizing altijd op een volledig afgeschermde plek, zoals achter een meubelstuk, zoals naast een muur of achter een stuk plaatstaal. Op deze manier kan een zekering worden geplaatst op een locatie die geen kans heeft om op te warmen als uw stroomonderbreker struikelt. De locatie van de schakelaar-openbaarmaking is afhankelijk van de locatie van de stroomonderbreker en waar uw stroomonderbreker zich bevindt.

Als u een schakelaar heeft die een veiligheidsschakelaar heeft, voorkomt dit dat de schakelaar wordt geactiveerd als de veiligheidsschakelaar niet goed werkt. Misschien vindt u het nodig om de veiligheidsschakelaar of de veiligheidszekering te vervangen, maar er zijn verschillende andere soorten schakelaars en zekeringen die de elektrische stroomonderbrekers van uw huis beschermen.

Lastscheiders worden in veel verschillende delen van uw huis gebruikt. Uw hoofdschakelaars en uw hoofdzekeringkasten worden vaak gevoed door een schakelaarbehuizing, maar de zekeringkast op uw stroomonderbreker en andere elektrische apparaten worden ook gevoed door een schakelaarbehuizing.

Hoewel de veiligheidsschakelaar op uw stroomonderbreker en schakelaar niet uw veiligheidsschakelaar en zekering is, zijn ze toch belangrijk. Ze zijn buitengewoon handig, omdat ze het enige middel zijn om uw zekering te beschermen tegen oververhitting, waardoor de stroomonderbreker kan doorbranden als uw stroomonderbreker niet goed is beveiligd.

Ook interessant

Elektro componenten

Elektrische Componenten -Hoe Vind je de BesteAls u denkt aan het kopen van een aantal elektrische componenten, zul je merken dat je moet een beetje on ...

Lees verder

Raspberry PI

Hoe te Installeren van een Raspberry Pi ComputerDe Raspberry Pi is een zeer kleine computer met een open source besturingssysteem gebruikt voor zijn c ...

Lees verder

Alarm systemen

Alarm systemenAlarmsystemen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Een goed alarmsysteem kan de ...

Lees verder