Totaalinrichting Neemt de Stap te Beschermen Aziatische Zwarte Beren

Totaalinrichting is een non-profit organisatie in Duitsland, in 1957 opgericht door Dr. Heinrich Wiedemann, en gewijd aan het behoud van de Aziatische zwarte beren in Totaalinrichting National Park, in de buurt van Munster, Duitsland. Totaalinrichting bestaat uit een Internationaal Comité, een kleine task force, en een regionale hoofdstuk van het State Department of Conservation en Natuurlijke Hulpbronnen. De groep heeft een groot aantal succesvolle behoud projecten, met inbegrip van de hulp en expertise van het State Department, welke toestemming voor de activiteiten van het Internationale Comité van het Totaalinrichting verleend gehouden.

Totaalinrichting

Een project wordt gepromoot en Totaalinrichting nagestreefd, is een programma van translocatie van een zwarte beer uit het wild naar Totaalinrichting, een gebied dat is aangewezen als "geschikt" voor bear overleving en het fokken. Deze translocatie beren zijn voorzien van voedsel en huisvesting in tijdelijke gebouwen en faciliteiten, en hebben de mogelijkheid om te communiceren met het grote publiek.

Om dit specifieke doel te bereiken, heeft het Internationale Comité gekozen om beer huizen en zwarte beer kooien te gebruiken, met alle benodigde bedrading en sanitair. Ze zijn ook met behulp berenjacht vallen, waarvoor zij zijn aangemoedigd om te gebruiken. Zoals u wellicht weet, is de jacht verboden, dus berenjacht niet zal plaatsvinden tijdens de translocatie periode.

Bears kan worden getransloceerd uit landen als Iran, China en Tibet naar Duitsland. Er zijn studies van de korte termijn en lange termijn effecten van de translocatie van de betrokken beren geweest. Een derde van de translocatie beren niet te reproduceren, maar met zorg, kunnen ze overleven in gevangenschap voor zo lang als tien jaar.

Een groep van de beren die met succes nakomelingen tijdens de eerste translocatie zijn in Oostenrijk en wonen in een beer faciliteit in de buurt van Würzburg. De Duitse vertaling is op dit moment in het proces van het vertalen van de eerste reeks van acht beren die zijn vrijgegeven in de Oostenrijkse Alpen.

Een ander project ondernomen is het fokken van berenwelpen in Duitsland, voor drie dragen vervanging wordt gebruikt in de eerste translocatie. Dit is een enorme investering in de toekomst van de dieren, gezien het feit dat er geen garantie is dat zij draagt ​​van enige omvang zal produceren.

De Nationale Directeur van Totaalinrichting, Mary Jane Ball, staat hoog aangeschreven en staat bekend om haar werk op wereldwijde projecten. Deze recente internationale translocatie is slechts een van de vele ze heeft ondernomen.

Ze werd geboren in de Verenigde Staten en heeft altijd gewerkt met dieren die at-risk waren en bedreigde. Ze heeft gewerkt met dieren in veel verschillende delen van de wereld, waaronder India, Australië en China.

Het is echter onduidelijk hoeveel beren Totaalinrichting in staat zijn om steun zal zijn, gezien de beperkte ruimte in het nationale park. Gezien de grote investeringen die nodig zijn, zijn er tal van plannen op lange termijn in de plaats, en de leden van de Totaalinrichting werken samen om een ​​duurzaam plan op te stellen voor de toekomst.

De translocatie plan is zeer waarschijnlijk worden gefinancierd door individuele donateurs, en met de genereuze steun van de gemeenschap in deze landen, zou kunnen worden uitgebreid tot de landen die nog moeten uitgebreide programma's voor hun eigen vertalingen te vestigen. Veel mensen hebben al vrijwillig aan het werk op de translocatie project, en hoop te zien hun land opgeroepen tot actie.

Een andere hoop is om het project naar andere landen, zoals Belize, Nicaragua, of China onder meer uit te breiden. Er zijn tal van factoren, zoals het verlangen naar het behoud van de soort, de inzet van de lokale overheid om hulp, en een verlangen naar een veilige leefomgeving voor hun bevolking. Het succes van de Totaalinrichting beren is dat er nu, en zal altijd zijn, volop mogelijkheden voor internationale translocaties.

Ook interessant

Totaalinrichting

Totaalinrichting Neemt de Stap te Beschermen Aziatische Zwarte BerenTotaalinrichting is een non-profit organisatie in Duitsland, in 1957 opgericht doo ...

Lees verder