Bruidsmode

Alles over bruidsbenodigdheden

Winkelen voor bruidskleding is vaak het meest stressvolle deel van winkelen voor een trouwdag. U heeft de taak om te kiezen welke jurk, schoenen, sieraden en accessoires bij u passen, maar wat nu?

Bruidsdouche-outfit: bruidsdouchekleding heeft het voordeel dat het iets is dat je kunt dragen op de dag van de bruiloft, en je weet precies waar je naar kijkt. Houd er rekening mee dat het thema van uw vrijgezellenfeest minstens een jaar of twee oud moet zijn, omdat trends vaak snel veranderen en bruidsdouches de neiging hebben om informeler en minder formeel te zijn dan uw ontvangsthal. Bruidsdouche-outfits moeten ook in neutrale kleuren zijn, in plaats van heldere of luide kleuren. Vrijgezellenfeestuitnodigingen mogen geen details over de bruidsdouche bevatten, en het is meestal niet nodig om de bruidsdouchekleding te coördineren met je bruidssieraden. Bruidsjurken moeten eenvoudig, vloeiend en comfortabel zijn.

Trouwschoenen: Er zijn verschillende stijlen trouwschoenen, van sandalen met hoge hakken tot platte schoenen. Houd er bij het kopen van je schoenen rekening mee dat als je schoenmaat niet dezelfde is als je trouwjurk, je misschien een iets kleinere schoen wilt overwegen. Bruidsschoenen moeten ook met accessoires kunnen worden gedragen. Vermijd zware, omvangrijke schoenen, aangezien deze uw beweging zullen hinderen.

Bruidsjuwelen: Bruidsjuwelen worden vaak beschouwd als je enige accessoire, dus je kunt in de verleiding komen om er veel van te kopen. Als u echter wilt dat uw sieraden de hele bruiloft meegaan, moet u waarschijnlijk in meer dan één stuk investeren. Zorg ervoor dat uw sieraden comfortabel en stijlvol zijn, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Bruidstaart: uw bruidstaart is misschien wel uw beste stuk van de hele bruiloft, en het feit dat deze van verschillende materialen kan zijn gemaakt, maakt deze taak relatief eenvoudig. Je kunt kiezen uit wit, ivoor, chocolade of zelfs fondant, afhankelijk van het soort cake dat je wilt. Over het algemeen zijn lichtere cakes gemakkelijker te decoreren dan zwaardere. Het is misschien zelfs mogelijk om helemaal zonder bruidstaart weg te komen en de bruidstaart zelf te bakken, maar raadpleeg eerst het taartdecoratiebedrijf als u nieuw bent bij dit deel van de huwelijksplanning.

Bruidsjurken en sluier: uw jurk en sluier moeten een aanvulling zijn op uw bruiloftskleurenschema. Ze kunnen ook passen bij je algehele stijl en uiterlijk, dus als je een baljurk draagt, heb je misschien een conservatieve look terwijl de bruidegom er opzichtig uitziet. Je sluier moet passen bij je bruidssieraden en bij je schoenen, maar hij moet ook passen bij de kleuren van je bruidsjurk. Als je een ivoorkleurige of witte bruidsjurk hebt, wil je waarschijnlijk een witte sluier. Als je een traditionele bruiloft plant, kan het kapsel van de bruid en bruidegom hetzelfde zijn, en wil je een wit hoofddeksel en een bijpassende witte hoed.

Trouwjurken: Je trouwjurken zijn het hoogtepunt van de bruiloft, dus ze moeten comfortabel en flatterend zijn, maar ze moeten ook veelzijdig genoeg zijn om te passen bij alles wat je huwelijksfeest zal dragen. Als je een zwarte bruiloft hebt, wil je een mooie jurk, maar je wilt niet dat deze te conservatief of te trendy is. Als je een korte trouwjurk hebt, wil je deze waarschijnlijk combineren met een taftjurk, een skinny jeans en een lichte sandaal met bandjes. als je een langere jurk hebt, wil je waarschijnlijk je bruidssieraden combineren met een satijnen trouwjurk en een paar hakken of laarzen.

Zodra je je huwelijksdecoraties hebt uitgezocht en de jurken en accessoires zijn uitgekozen, moet je ervoor zorgen dat ze klaar zijn om gedragen te worden. Als dat niet het geval is, kan uw bruiloft te laat komen of zelfs helemaal worden geannuleerd. Als u iemand inhuurt om alle huwelijksplanning voor u te doen, is deze stap minder belangrijk, maar u moet ervoor zorgen dat ze zijn voorbereid. en klaar om te gaan. Het laatste dat u wilt, is op het laatste moment bij de receptie blijven en proberen uw trouwjurk aan te trekken, bruidsjurk aan en bruidssluier aan en trouwjurk uit te trekken op het laatste moment omdat u geen tijd meer had om uw spullen in te pakken.

Ook interessant

Trouwkleding

TrouwkledingTrouwkleding is een van de belangrijkste beslissingen voor het trouwpaar. Het is ook een mooie manier om je persoonlijke stijl en verhaal ...

Lees verder

Bruidsjurk

De essentie van het kopen van een trouwjurkEen trouwjurk is een belangrijke en vaak erg dure jurk. Als u in een buitenomgeving gaat trouwen, kunt u ov ...

Lees verder

Bruidsjurken

TrouwjurkenEen trouwjurk of formele trouwjurk is de kleding gedragen door de bruid in een formele bruiloft. De jurk van de kleur, stijl, religieuze be ...

Lees verder