Drie pijlers van softwaretoegangsbescherming

Softwaretoegangsbeveiliging is een manier waarop u bescherming naar een geheel nieuw niveau kunt tillen. Met dit beveiligingssysteem kunt u eventuele wijzigingen in uw systeem volgen en zelfs de software erin wijzigen om ervoor te zorgen dat niemand anders de mogelijkheid heeft om het te doen. Met deze extra bescherming is het heel gemakkelijk om uw computer te beveiligen, vooral als u op het werk bent.

De eerste pijler van deze software is de gebruikersdatabase. Dit is een centraal gegevensverzamelingspunt dat u zult gebruiken om te kijken wat er met uw systeem gebeurt. U kunt de software zo instellen dat u zich alleen op uw systeem kunt aanmelden als u het juiste wachtwoord heeft. Drie pijlers van deze softwaretoegangsbescherming De gebruikersdatabase is een belangrijk draaipunt om alle gebruikersactiviteiten bij te houden.

De softwareconfiguratie is ook een belangrijk onderdeel van deze software. Dit is de software die u nodig heeft om uw systeem te configureren en te besturen. De gebruikersdatabase fungeert als de centrale database om alles te volgen wat er met uw systeem gebeurt. Hiermee kunt u zien welke gebruikers op uw systeem zijn aangemeld en welke programma's ze uitvoeren.

De derde pijler van deze softwaretoegang is het OEM-certificaat. Dit wordt gebruikt om de licentie van de software te volgen. Dit wordt gebruikt om te zien of iemand de software heeft gekopieerd. Dit geeft u de gemoedsrust, wetende dat uw software niet zonder toestemming wordt gekopieerd. U moet zich er ook van bewust zijn dat sommige bedrijven deze certificaten gebruiken om hun werknemers een specifieke applicatie op uw systeem te laten installeren.

Een ander belangrijk ding om te weten over deze bescherming is de tijdregistratie. Dit is de tijd die uw gebruikers nodig hebben om in te loggen op uw systeem. Met deze beveiligingsfunctie kunt u precies bepalen hoe lang elke persoon van uw personeel zich heeft aangemeld op uw systeem. U kunt bepalen wie het meest toegang heeft gehad tot uw systeem en deze als zodanig laten markeren. In veel gevallen kunt u beperken wat gebruikers op uw systeem kunnen doen en ook in realtime volgen wat ze doen.

Een belangrijk ding om op te merken is dat deze software niet zo goed is als u zou denken. Het zal uw computer niet kunnen helpen beschermen tegen de meest ernstige malware die erop kan worden gebruikt. Het zal uw computer niet kunnen beschermen tegen de tijd dat een virus of worm uw computer kan vinden.

Ook interessant

Tijdregistratie

Waarom Is Er Tijd Opname-Apparaten?Als we horen het woord "Tijdregistratie" we automatisch denken aan de meest recente incarnaties van deze technologi ...

Lees verder

Beheer Bezoekers

Bezoekers van het Management: Hoe te Combineren Time Opname Met Video-en Audio-OpnameTijdregistratie is een belangrijk aspect van de bezoekers managem ...

Lees verder

Opvolging Bezoekers

Opvolging BezoekersIn een moderne wereld waarin je bezoekers en klanten steeds op de voet moeten kunnen volgen, is het volgen van het bezoek aan jouw ...

Lees verder