De Waarde van het Identificeren van de Problemen Met de Verticale Applicaties

De software-industrie is drastisch veranderd in de afgelopen 10 jaar. Er is geen twijfel dat software verandert ons leven. In de afgelopen twee decennia heeft software transport, handel, gezondheidszorg, onderwijs, overheid en vele andere sectoren efficiënter en effectiever gemaakt. Al deze toepassingen worden steeds slim als ze uitgegroeid tot een standaard in de samenleving.

Verticale Applicaties

Veel mensen nog steeds niet begrijpen hoe de software te gebruiken in hun leven. Een eenvoudige, gewone man met een goed idee kan een enorme impact op de wereld met een aantal nieuwe software.

Terwijl de meeste van ons nu onze informatie via computers en smartphones te krijgen, hebben deze geen rekening gehouden met de complexiteit van de persoonlijkheid van sommige mensen. De gemiddelde persoon weet nog steeds niet hoe de software effectief te gebruiken in hun leven. Toch is er op dit moment is het onmogelijk om de behoefte aan meer software in deze wereld te vermijden.

En toch, er is een groot probleem met de technologie als het ons allemaal, software-ontwikkelaars beïnvloedt. Ze zijn niet in staat om gemakkelijk de problemen die zich kunnen voordoen te identificeren. Hun oplossingen zelden zijn inclusief een bepaald probleem. Dit zorgt ervoor dat de toepassing ervan te mislukken.

Dit is de reden waarom het zo belangrijk is voor software-ontwikkelaars om te leren hoe de problemen te identificeren. De volgende twee alinea's krijgt u een goed idee van hoe de verticale toepassingen in je leven beïnvloeden u te geven.

Eerste van alle bedrijven in de horeca zijn niet erg gebruiksvriendelijk. De applicaties worden ontwikkeld voor een computerscherm, en niet voor mensen. Als gevolg daarvan, mensen besteden meer tijd op zoek naar een desktop of laptop dan elke andere applicatie. Als een hotel biedt een mobiele applicatie voor het gemak van hun gasten, zal het nodig hebben om uiterst gebruiksvriendelijk om klanten te behouden zijn. Het zal waarschijnlijk niet lukken zonder dat er een gebruiksvriendelijk platform.

Voor sommige andere mensen, de wereld van applicatie-ontwikkeling en het onderhoud is vergelijkbaar met het runnen van een server. Dat wil zeggen, de eisen te hoog zijn om praktisch te zijn. Zo zal een software-ontwikkelaar hoeft te back-end programmeertalen, verschillende database-talen, en server technologieën, die elk zijn uiterst moeilijk voor een beginner om te begrijpen behandelen.

Ten slotte zijn sommige van de meest succesvolle software-ontwikkelaars beseffen het belang van het ontwerpen van een goed ontworpen applicatie. Als gevolg hiervan, de eerste overweging voor het team de ontwikkeling van de applicatie is om ervoor te zorgen dat het goed zal kijken op een computerscherm. Het moet esthetisch kijken een lust voor de gebruiker. Het heeft ook de goede werking zonder fouten of bugs.

Software-ontwikkelaars moeten rekening houden met al deze problemen. Hun projecten zijn complex. Wanneer u denkt over de honderden mensen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van software, elk detail telt. Uw toepassing moet robuust genoeg om te functioneren zonder fouten of bugs zijn, terwijl ze visueel aantrekkelijk.

Daarnaast wordt de software voortdurend in beweging. Nieuwe functies zijn nodig de hele tijd. Zelfs nadat de software is voltooid, is het noodzakelijk om elk jaar het ontwerp te veranderen.

Soms is de enige manier om te voorkomen dat er een slecht ontwerp is om te voorkomen dat er een veel verticale toepassingen. Sommige software engineers de voorkeur aan low-level programmeertalen die bruikbaar zijn voor de gewone mensen worden opgeslagen. Deze benadering werkt goed wanneer de toepassing is niet zo ingewikkeld. Echter, als het doel is om het publiek een heel goed product te geven, moet u een beter ontwerp te maken.

Nu je weet hoe belangrijk het is om te weten hoe de problemen die er zijn met software te identificeren, is het belangrijk voor een software-ontwikkelaar zich bewust zijn van de verticale Toepassingen die hun project is het creëren van. De meeste software is gemaakt in een programmeertaal die is moeilijk te begrijpen. Ontwikkelaars die serieus zijn over het maken van goede software moet in staat zijn om problemen vroegtijdig te identificeren. Dit vereist een grote mate van kennis, echter, die alleen een expert in software kan bezitten.

Ook interessant

Software

De Vele Toepassingen van SoftwareBedrijven zijn zeer verschillend van elkaar. Elk bedrijf kan exact dezelfde beheersstructuur te hebben, maar hebben v ...

Lees verder

Software Partners

Het vinden van Partners voor het Uitvoeren van Uw Online BusinessMet meer dan 250 software partners wereldwijd, Software Partners biedt eenvoudig toe ...

Lees verder

Boekhoudsoftware

Hoe Boekhoudkundige Uw Bedrijf Kan HelpenAccounting, dat is een woord dat in het algemeen wordt geassocieerd met boeken en bescheiden is ook het woord ...

Lees verder