Soorten programma's die worden gebruikt om uw iPhone te ontgrendelen

Als je een iPhone wilt gebruiken, maar je bent bang dat je telefoon illegaal is in jouw land, dan kun je overwegen om jailbreak- of iPhone-kraaksoftware te gebruiken. Deze programma's zijn erg handig voor mensen die hun telefoon op de buitenwereld willen gebruiken. Ze kunnen u ook toestaan ​​dit legaal te doen, omdat ze u kunnen toestaan ​​uw telefoon te ontgrendelen.

Iphone Gebarsten

Voordat u op zoek gaat naar jailbreak-programma's, moet u zich bewust zijn van het type software dat u gaat gebruiken. Er zijn een paar verschillende soorten software waaruit u kunt kiezen en deze worden hieronder besproken.

o Dit type programma is erg gemakkelijk te gebruiken en vereist geen programmeerervaring. Het is een soort software waarmee u uw iPhone op een aantal manieren kunt gebruiken. U kunt het gebruiken om op internet te surfen of u kunt het gebruiken om programma's op uw telefoon uit te voeren. Om deze software te gebruiken, heeft u alleen een computer en een internetverbinding nodig.

o Het volgende type software staat bekend als een jailbreak. Dit is een soort software waarmee u software op uw iPhone kunt installeren. Het enige dat u hoeft te doen, is een jailbreakprogramma downloaden en het op uw telefoon plaatsen.

Nadat je een jailbreak-programma hebt gedownload, moet je het op je telefoon installeren. Als je het programma op je telefoon probeert te installeren zonder jailbreak, krijg je waarschijnlijk de foutmelding "Kan app / installatie niet laden". De reden voor deze fout is dat uw computer niet klaar is om de jailbreak te accepteren.

Nadat je het programma hebt geïnstalleerd, moet je je iPhone in de USB-poort van je computer steken. Op dit punt zullen de programma's uw computer scannen en ervoor zorgen dat deze klaar is om het programma te accepteren.

Nadat u het programma met succes op uw computer heeft geïnstalleerd, kunt u het opstarten en het programma gaan gebruiken. Het voordeel van het gebruik van dit soort software is dat u hiermee uw telefoon eenvoudig kunt ontgrendelen en overal kunt gebruiken zonder gearresteerd te worden.

o Het derde type programma staat bekend als de meest populaire programma's op de markt. Dit is wat mensen kiezen als ze niet het gedoe willen hebben om programma's op hun telefoon te moeten installeren.

o Jailbreak-programma's werken doordat de gebruiker de telefoon kan openen door simpelweg de iPhone in de USB-poort van de computer te steken. Op deze manier kunnen ze de software gebruiken om te doen wat ze maar willen met hun telefoon. zoals programma's erop draaien, e-mails lezen, de website van hun mobiele provider gebruiken of iets anders dat ze met hun telefoon willen doen. Het enige probleem met deze programma's is dat jailbreakprogramma's vereisen dat je een pc en een internetverbinding hebt.

Ook interessant

Iphone reparatie

Wat Te Doen Als U een iPhone ReparatieAls u op zoek bent naar een plaats om iPhone-reparatieproducten te kopen, dan zijn er veel opties om uit te kiez ...

Lees verder

Reparatie Iphone

Reparatie IphoneHet is geen geheim dat iPhones volledig zijn en reparaties duur en mogelijk kunnen zijn. Het is altijd een verstandige zet om er alles ...

Lees verder

Herstellen Iphone

Herstellen IphoneHet herstellen van iPhones kan tot een verstandhouding van frustratie leiden. Of het nu gaat om een ​​scherm dat kapot is, een batter ...

Lees verder