Wat Is Een Architect?

Een professionele interieur architect is iemand die alle ins en outs van het interieur kent. Een architect heeft een breed scala aan kennis over de ruimte planning, de bouw en meubilair.

Interieurarchitect

Deze vaardigheden zijn essentieel voor de planning van een ontwerp-project, of het nu zakelijk of zakelijk. Hij / zij kan worden gevonden op een groot aantal architectenbureaus en particulieren, zoals interieurontwerpers, maar ze werken ook in de particuliere praktijk.

voor het eerst de rol van een interieurarchitect is om het werk op de planning en het opstellen van de plannen voor een ontwerp. Zij zijn verantwoordelijk voor het bestuderen van de behoeften van de klant en het creëren van een plan dat zal voldoen aan deze behoeften. Zodra een plan is voltooid, wordt de architect maakt vervolgens de gebouwde omgeving en assembleert de nodige meubels en inrichting om het project af te ronden.

De ontwerper moet een efficiënt design team op zijn plaats. Dit team zal de uiteindelijke look te ontwikkelen en te voelen van het afgewerkte project. Dit team kan omvatten decorateurs, fotografen en assistenten.

Terwijl een interieur beroep zal beginnen met de planningsfase, is het eigenlijke project niet stoppen. De ontwerpfase zal doorgaan met de daadwerkelijke bouw van het project. Het hele proces omvat de vloeren, muren, ramen, deuren, vloeren, verlichting, sanitair, elektrische, HVAC en meer.

Elke persoon die wil een interieur architect te worden moet een bachelor's degree in het interieur te hebben. Architecten met masterdiploma's kunnen ook worden architecten. onderwijs van de architect bestaat uit cursussen en onderzoek met betrekking tot bouwkundige studies, geschiedenis, de huidige trends, en andere speciale gebieden.

Op universitair niveau van de bachelor, moeten de kandidaten ten minste 300 uur van het onderzoek naar de architectuur, onderwijs, en de planning af te ronden. Extra onderwijs en stage uren nodig zijn op universitair niveau van de meester.

Na hun opleiding en stage, moet een architect een test op het vermogen van hun kandidaat voor het ontwerpen, plannen en uitvoeren van projecten passeren. Na het passeren van deze test kunnen kandidaten deelnemen aan een organisatie als AIA te worden beschouwd voor toelating tot het beroep.

Een manier om een ​​interieurarchitect worden is een architectuur school te gaan. Echter, veel mensen ervoor kiezen om hun diploma online te krijgen.

Na het ontvangen van een diploma in het interieur, kan een kandidaat aanmelden voor stages en vrijwilligerswerk posities in het veld. Er zijn een aantal stageplaatsen beschikbaar, waaronder: landschapsarchitectuur, residentiële architectuur, de tentoonstelling ontwerp, de planning en een tentoonstellingsruimte design.

Dit is een heel nieuw gebied, dus veel scholen zijn pas onlangs begonnen met het aanbieden graden in dit gebied. Kandidaten moeten altijd contact op met de Nationale Vereniging van Scholen van de Architectuur om erachter te komen de erkende scholen die programma's in het interieur aan te bieden.

Interieur design studenten hebben een scala aan mogelijkheden als het gaat om het kiezen van een carrière. Dit veld heeft geen set industrie standaard, maar het is een goed idee te krijgen opgeleid op de beste praktijken op het gebied. Veel succes met je nieuwe carrière!

Ook interessant

Interieur

InterieurInterieurontwerp is een prachtige combinatie van kunst, architectuur en techniek die woningen en uitnodigend en aangenaam maken. Met de juist ...

Lees verder

Binnenhuisarchitect

Hoe word je een interieurontwerper?Interieurontwerper is de wetenschappelijke en artistieke kunst om het interieur van een heel gebouw te verbeteren ...

Lees verder

Interieuradvies

InterieuradviesInterieuradvies is een geweldige manier om je huis of woonruimte op te frissen. Geen zorgen als je al ervaring hebt met interieurontwer ...

Lees verder