Standbouw

De Batterij Staan Om

Wanneer de troepen zijn klaar voor actie, is er een ceremonie genaamd de mars-in, toen de soldaten formeel zijn opgesteld op de parade grond, meestal ten minste honderd en vijftig voet lang, en vervolgens de vorming van het bataljon is afgebakend door de hogere officieren. De vorming marcheren wordt dan gevolgd door de vorming van de batterij, en na deze is voltooid, hebben de batterijen in hun posities geplaatst. Nadat de batterij goed is uitgelijnd, het signaal van de officier voor het afvuren.

Aan het einde van de volgorde van de vuren, moet de batterij in de slagorde staan. 2. Voor een verblijf in een bepaalde staat, zoals de bereidheid of de opdracht. De batterij was klaar voor de strijd in het begin van de orde van de strijd. De gehele bataljon werd voorbereid voor de strijd, klaar voor meer orders.

Voordat u de batterij kan afvuren, wordt een algemeen bevel gegeven voor het afvuren van de orde van de strijd. Wanneer de bestelling van de strijd wordt afgevuurd, het eerste wat moet gebeuren is dat de tweede en derde accu's worden afgevuurd, en de laatste en derde batterij wordt ontslagen. Daarna wordt de volgorde van de rest van de accu's bekend gemaakt.

Wanneer de bestelling van afvuren wordt afgevuurd, wordt de batterij niet toegestaan ​​om het vuur tot de eerste en tweede accu's zijn klaar om te vuren. De tweede en derde batterijen zijn schoot en in brand gestoken. Het is niet toegestaan ​​om de batterij vuur totdat alle andere accu's worden afgevuurd, en dat doen ze niet het vuur totdat alle accu's zijn klaar om te vuren. Dit wordt gedaan zodat de accu zal niet verliezen contact met de andere accu's tijdens het bakken van de eerste en tweede batterijen. Dit zorgt er ook voor dat alle batterijen zijn klaar om te vuren.

Aan het einde van de volgorde van afvuren, zal de officier het signaal van de artillerie waarnemers om de posities van de accu's te markeren op hun vorige positie op het slagveld. Zodra de positie van de batterijen dragen de waarnemer mag de positie van de batterij die wordt afvuren, waarbij de accu nu markeren. Het is ook toegestaan ​​om de agent het exacte punt waarop de batterij vuurt de mortel markeren schelpen. van. Zodra dit is gedaan, zal de officier van de batterij een bevel te geven, en als de batterij niet op een actieve gevecht, zal de officier kan de accu's om hun positie om te helpen in de strijd te verlaten. een gevecht.

Een vurenorde moet altijd worden gegeven voor het afvuren begint. Als de ontsteking van de stuwdam of bombardement begint, is het noodzakelijk om een ​​bestelling te geven voordat de batterij is klaar voor brand. om ervoor te zorgen dat de batterijen nog voldoende munitie, en zijn in goede operationele conditie. Vóór het afvuren van de stuwdam of bombardement, moet de eerste officier de bataljons bellen om line-up, en wanneer de artillerie is klaar om te vuren, moet de batterij in de volgorde van de strijd staan.

Ook interessant

Grafisch en reclame

Grafisch ontwerp en reclameDe prijzen voor grafisch ontwerp en marketing worden jaarlijks toegekend aan mensen die het beste zijn in het ontwerpen en ...

Lees verder

Beursstand

} ...

Lees verder

Drukwerk Affiches

Hoe u de juiste vinylposters voor uw bedrijf kiestHet afdrukken van posters is een van de meest gebruikelijke manieren om een ​​bedrijf te promoten, ...

Lees verder